Jeho květy jsou vonné oleje. Juice stonky se používají v ajurvédské
lékařství, a sušené listy se používají jako barvivo . A to není vše
, která je schopna naše východní návštěvníků henna .

Henna keř (henna), rostoucí v mnoha zemích - z Palestiny na
Srí Lanka. Ale v kosmetickém průmyslu obecně používají i "domorodci" z Indie a Íránu.
FAKTA: Jestliže se zobrazí v komponentě maska ​​na vlasy "lawsonite:" Víš,
je to váš starý přítel - indické henna. Dodala, v péči
k posílení kořenů, což kadeře lesk a boj lupy. * Bezbarvý
henna, která nemá vlastnosti barvy jsou odvozeny ze stonků a barviva
- Ze sušených listů. Stav vlasů zlepšuje obou druhů. * Lakování
henna a chemická barviva, bohužel, není kompatibilní. Henna se postupně hromadí
ve struktuře vlasů a do kontaktu s barvou může jim nejvíce nepředvídatelný
odstínu, jako je zelená nebo modrá. FAKTA: * před 5000 lety, bohatí lidé
ve starověkém Egyptě henna používá k barvení vlasů a konečků prstů.
V Evropě, to se stalo módním způsobem, jak bojovat s šedou již pouze v XVIII
století. * 8 Základní barvy jsou barvy, založené na indické henna. Mezi
Jsou nejen zlata a mědi, ale také hnědý, černý a dokonce jasné ....
To udrží přirozenou barvu vlasů, dodává lesk a hloubku to. * 25
° C - optimální teplota pro skladování henna. * 1-1, 5 hodin, je doporučeno, aby
henna na vlasy při malování.

Share This Post: