77% dos ucranianos non confía en bancos comerciais mostran
resultados dunha investigación do Centro de Razumkov Alexander .

Ao mesmo tempo, non confiar plenamente bancos 50, 3% dos entrevistados, en vez de confiar en
- 26, 7% teñen total confianza en - 2, 1%, máis fiable do que non - 11, 2%, 9, 8
- Indeciso. Os partidos políticos non son totalmente fiables por 38%
respondentes, 38, 7% - en vez de confianza, de 3% - totalmente fiable, 13, 4%
- Máis confianza, 6, 8% - de indecisos. Os sindicatos non confían
23, 1% dos entrevistados, 26, 3% - en vez de confianza, 5, 5% - totalmente fiable
20, 5% - en vez de confianza, 24, 6% - de indecisos. Organizacións públicas
non confiar no 22, do 6%, 25, 5% - en vez de confianza, 6, 5% - totalmente
confianza, 24, 6% - máis fiable, 20, 8% - de indecisos. Oeste
os medios de comunicación non é fiable, o 17% dos entrevistados, 22, 6% - máis
non confíe, 7, 1% - totalmente fiable, 28% - no canto de confianza, 25, 2% - difícil
responder. Medios de Comunicación de masa Ucraíno non confían no 12, 8%, 26, 4% - non tanto
confianza, 9, 4% - totalmente fiable, 46, 3% - en vez de confianza, 5% - difícil
responder. A prensa rusa non son totalmente fiables por 15, 3% dos entrevistados, 23, 3% - máis
non confían, 8, 7% - totalmente fiable, 35, 5% - en vez de confianza, 17, 1% -
indecisos. Igrexas non son totalmente fiables por 10, 1% dos entrevistados
10, 5% - en vez de confianza, 33, 1% - totalmente fiable, 35, 6% - máis fiable
10, 7% - de indecisos.

Share This Post: