Svoje cvijeće mirisno ulje. Sok stabljike koriste u Ayurvedski
medicine i osušeni listovi se koriste kao bojila . I to nije sve
koji je sposoban od naših istočnih posjetitelja kana .

Kana grm (kane) raste u mnogim zemljama - iz Palestine do
Šri Lanka. No, u beauty industriji općenito koristiti "domoroci" iz Indije i Irana.
ČINJENICE: * Ako vidite u komponenti kose maska ​​"lawsonite," znate,
to je tvoj stari prijatelj - Indijski kana. Dodala je u njega
za jačanje korijena, daje sjaj i kovrče borbene perut. * Bezbojni
kane, koje nema bojanje svojstva su izvedeni iz stabljika, i boja
- Od suhog lišća. Kosa stanje poboljšava obje vrste. * Slikarstvo
kane i kemijske boje, nažalost, nije kompatibilna. Kana postupno akumulira
u strukturi kose iu dodiru s bojom može im dati najviše nepredvidiva
hladu, kao što su zelene ili plave. ČINJENICE: * prije 5000 godina, bogati ljudi
u drevnom Egiptu korišten kane za bojanje kose i prstiju.
U Europi, postao je moderan način za borbu protiv rano siva samo u XVIII
stoljeća. * 8 osnovne boje su boje, na temelju Indijanac kana. Među
Oni su ne samo zlato i bakar, ali i smeđe, crne, pa čak i jasno ....
Ona zadržava prirodnu boju kose, dodajući sjaj i dubinu na njega. * 25
° C - optimalna temperatura za skladištenje kane. * 1-1, 5 sati preporuča se za održavanje
kane na kosu kod lakiranja.

Share This Post: