מדינות שבו אתה יכול לקנות נכס לאזרחות.

הבחירה של מדינות בוצעה על פי הקריטריונים הבאים :ערך סף מינימום של השקעות, נטולות אשרה למצוא ולעבור למדינות שנגנו והאיחוד האירופי לאחר שקבל רישיון לישיבה,היבט המס, כמו גם עיכוב בקבלת אזרחות, לפי מקרה.

נודע כי התכנית המהירה ולא פולשני ביותר לקבלת אזרחות שנייה מספקת מדינה הקטנה ביותר של העולם החדש, הממוקמת על שני איים בים הקריבי - סנט קיטס ונוויס. רכישת ערך נדל"ן של 400 אלף דולרים, קונה ב3-4 חודשים מקבל אזרחות, המאפשרת גישה חופשיה ויזה לקנדה, בריטניה, אירלנד, וכל המדינות שנגנו האיחוד ורוב החברים של חבר העמים הבריטיים לא רק. בלטביה, מפעיל כיום את ערך סף המינימום הנמוך ביותר של הנכס, הרכישה שהוציאה רישיון ישיבה (היתר) בריגה, יורמלה, ריגה אזור וערים רפובליקניות הוא 140,000 €, ומחוץ לאזור 72,000 €. רישיון הישיבה הוא הוציא במשך 5 שנים, משקיע ובני משפחתו. בשנה הקרובה, ממשלת ספרד מתכננת להנפיק רישיון ישיבה לזרים שקונים נכס במדינה שווה יותר מ 160 אלף יוריו. לאחר חמש שנים, הבעל מקבל רישיון ישיבה, ולאחר 10 שנים תוכל לקבל אזרחות ספרדית. בפנמה, המרכז הפיננסי של אמריקה הלטינית, רכישת נדל"ן בעודף של 300 אלף דולרים הוא הבסיס לקבלת רישיון ישיבה. אזרחות פנמית ניתן להשיג רק לאחר חמש שנים של מגורים חוקיים במדינה. רישיון ישיבה בפנמה מאפשר נסיעות ל34 מדינות, כולל מדינות איחוד האירופיים ביותר, בקריביים ובאמריקה הלטינית. באוקטובר האחרון, ממשלת פורטוגל עבר חוק חדש לפיו זרים יכולים לקבל רישיון ישיבה על בסיס עלות רכישת הנכס בפורטוגל של 500 אלף יוריו. עתירה לזר פורטוגל אזרחות יש את הזכות לאחר 6 שנים של חיים בארץ. ממשל אובמה ייתן עולים שמונה שנים להכשיר בעל רישיון לישיבה בפורטוגל יכול לנוע בחופשיות בתוך השטח שנגן. כדי לשמור על רישיון ישיבה חייב להתבצע בארץ שישה חודשים של השנה, לאחר שהמשקיע רוכש המעמד של תושב מס.
מקור www.realt5000.com.ua
blog comments powered by Disqus