Во четвртокот во салата на колони на Киев Град државната управа
со поддршка на Киев Леонид градоначалник Chernovetsky е измама
награди меѓу жителите на Киев, кој во последните 3 години
и целосно платени за користење на јавните комунални претпријатија .

Таквите совесни плаќачи во главниот град беа повеќе од 94.000 луѓе.
Секој од нив, заедно со исплата на јули беше поканет да учествува
наградата се подготви и да се регистрирате јавете се во центарот на телефон 15-51.
За овој сајт извештаи KSCA. За да учествуваат во извлекувањето 10
910 Киев, од кои првите 300 беа поканети на сала на колони. Картички со
броеви од првите дваесетина добитници на лото извади Chernovetsky.
Тој лично го претстави награди и им честиташе на победниците за навремена исплата
комуналните услуги. "Ние сите се лесни, секој учи да се живее соодветно
нејзиниот просперитет, практично повторно уредување на приоритети за себе. И Киев
маса - не е исклучок. Домување и комунални услуги на градот - ова е голема
мултифункционален механизам за работа, и покрај недостатокот на
ресурси, политички или временските услови. Ти благодарам за тоа
сте со разбирање став на нашата работа и месечни ден-за-ден плати
за потрошувачката на комуналните услуги. За возврат, ветувам дека јас и мојот
тим ќе стори сé што е можно да се биде во вашите домови топло и пријатно, па
Не денар од парите платени не беше залудно потрошени, "- рече
Chernovetsky. Меѓу искрен даночните обврзници се одигра 10 злато банка
инготи на различни тежини (3 компјутери -. тежи 5 g, 7 компјутери -. тежина од 2, 5 мл.), 100 сребро
комеморативна монети, 300 сертификати, кои му се даде на право да добиваат
гарантира бонус на "Алфа-банка", 500 домаќинства филтри за вода и
6 мултифункционален уред (печатач / скенер / копир).

Share This Post: