Виетнам инвестиции Одделот очекува нагло зголемување на бројот
странски програмери, кои ќе се развие на одморалиште недвижности сегмент
во земјата.

Според раководителот на Одделот инвестиции Фанг Ху Thang , странски
инвестиции во недвижен имот е прилично голем : во моментов во Виетнам
спроведува околу 300 проекти во вредност од $ 33 9 милијарди , сепак,
овие бројки може значително да се зголемат како земјата
125 плажи со вкупна должина од 3260 километри, од кои многу се нереализирани
развој на недвижен имот потенцијал. Најмногу ветува области на г-дин Thang
наречен се протега на брегот меѓу провинциите и Kuangbin Ninthuan и
делти на Црвениот и Меконг , извештаи сопственост жица. Некои експерти тврдат
дека одморалиште имот во Виетнам ужива стабилна побарувачка , дури и
И покрај релативно високи цени.","

Share This Post: