Генералниот директорат за трговија и земјоделски начин на живот ќе KSCA
саеми во Киев, 5 Септември 2009 година . На овој « Proua.com » на услугата притиснете
KSCA .

Саемот ќе се кандидира 8:00-16:00 : - во областа за Проспект Darnytskyi
Grigorenko - Goloseyevsky во областа на улица Конев - во Podolsk област
Вистината на авенија и 68 - на улица во близина на Svjatoshynskyi Priluzhnoy -
Solomenskiy во областа на Проспект Komarova , 28 - во Шевченко - на улица
Татар , 32-38 . Производителите од различни региони на Украина Киев жители
и гостите ќе им понуди на месо и месни производи , млеко и млечни производи,
риба , компири, зеленчук, овошје, намирници , шеќер и многу други
прехранбени производи по цени 10-15% пониски од пазарните .

Share This Post: