Првата и најголема Украина недржавните мрежа на pawnshops " Skarbnitsya "
која работи на финансискиот пазар на Украина повеќе од 17 години , е
нови услуги во брзо кредит - кредит за 3 минути со кауција
дијаманти или уметнички дела.

Во време кога кредитот е практично не се издадени, особено на приватни лица,
Pawnshop "Skarbnitsya" разви нов атрактивни понуди. Во само 3 минути
Можете да добие кредит од дијаманти, без оглед на тоа дали камен
во рамка или не. Експертите оценување дијамант за слободни и се очекува
максималниот кредитен ќеса. Пресметката се врши во целосно транспарентен
шема - во зависност од карактеристиките на каменот и на кредитот мандат. Ако клиентот
знае точната карактеристики на дијаманти, може да самостојно
пресметување на износот на кредитот на маса, презентирани на сајтот (http://www.skarb.com.ua).
Друга сосема уникатен предлог - можност да се
брзо кредит обезбеден со уметнички дела, кои се обично многу висока
ценети. И покрај големиот ризик ", Skarbnitsya", чии клиенти се
повеќе од 7 милиони луѓе, е подготвен да се ракувам со колектори партнерство
и познавачите. Сопствениците на ретки книги, слики, бронзи,
коска или мермер можат да добијат пари на поволни услови. Во оценување
уметнички дела се земаат во предвид уметничка вредност,
слава на авторот, единственоста на производот исто така е важно да се наведе темата
проценка и својата инвестиција атрактивност. Во моментов, обезбедување
кредитирање е речиси единствениот начин за брзо извршување на договорот
заем, кој е често толку е неопходно, особено претприемачи. Но, важно е да се запамети
дека личните вредности може само да доверба компании, докажано
себеси како сигурни партнери, кои се подготвени да ја гарантираат безбедноста на клиентот
и својот имот. За повеќе информации за услугите што ги опиша
може да се погледне на сајтот на pawnshop "Skarbnitsya» - http://www.skarb.com.ua

Share This Post: