Семинарот е наменет за шефот на сметководителите и сметководството
услуги.

Предавач: Татјана Moyseenko данок консултант и автор на бројни
семинари и статии во финансискиот притиснете на прашањата на оданочување, DC
е-книга авторот на неделникот "сметководител и Законот" на системот
Лига: законот. Работилница програма: 1. Организација пари дисциплина.
Кеш. - Кој е "касата"? Нејзините службеници
должностите и одговорностите. - "Пари" Подели со другите превод
за сметководител, менаџер или директор. Што одговорност се такви
работници. Нијанси на дизајнот договор со нив. - Како многу
пари на компанијата може да се одржи во вашата рака? Пари ограничување: пресметка, време
и ревизија на граница. Препораки за различни начини на "профитабилен"
пресметки. - Документација за готовински трансакции.
Нова готовина документи. Сите нијанси и суптилностите на пополнување. Што треба да
обрне внимание на сите бизниси! - Кој има право
потпис пари инструменти? - Менувачница во компанијата.
Сите тајни на својата организација и работење. Колку пари може да се чуваат во касата?
- Нови процедури за проверка на усогласеноста со даночните власти
готовина дисциплина на сите претпријатија. Што се однесува до она што ќе се обрне внимание
Сите инспекција? - Кои се можните сериозни последици
за претпријатието? Sanktsii За narusheniya poryadka на kassovyh operatsy.
Без казна никого! Колку "лице" на претпријатието во прекршување на пари
дисциплина? Совет на тоа како можете да се заштитат себе си во судот! 2. Пресметки
со известување лица. Патување професионалци. - Кој
на одговорното лице? Кој не може да биде одговорна за партијата? - Кој
и во она што низа може да се од рака пари од каса бизнис?
- АВАНСИ: за тие пари може да се издаде ако
на нив треба да биде повикан на одговорност. - Во што случаи не треба да се напише
однапред изјава! Типични грешки на сметководството и благајната. - Ако
вработен е испратен на мисија: постапката за пресметување, издавање, евидентирање и известување
патување износи. - Краен рок за поднесување на пријавите сметка
и враќање на неискористениот износ. - Казна за
одложувања во поднесување трошковникот и неуспех да се вратат
средства. - Вршат инспекции на пресметки
со известување лица. Казни за бизниси и поединци одговорни - нееднаков
услови! 3. Одговори на прашања во врска со темата на семинарот. Вредност
учество на еден студент - 860 grn. Регистрација на учесниците по телефон:
8 (044) 428-88-93, 467-69-98. Дополнителни информации: www.kompas.com.ua
, Info@kompas.com.ua.","\u0026nbsp; \u0026nbsp;

Share This Post: