Продавачот на овој супер - скапи недвижности е арапскиот бизнисмен Аднан
Khashoggi , откако најбогат човек во светот.

Вила , која е изградена во стилот на Фиренца Палацо , се наоѓа во Кан .
Таа има 16 спални, неколку дневни соби и кујни , трпезарија , библиотека,
зимска градина и гостинската соба . Вкупната површина на куќата на мајсторот е
10 илјади квадратни метри. м , во околината на големина од 11 хектари, лоцирана
неколку куќи за гости и персоналот , гаража за шест возила , голем
базен и многу фонтани и градина скулптури , според Реал Estalker .
Продажба Цена вила е 180.000.000 € ( $ 262 , 5 милиони евра). експертите се
тешко за името, дури и теоретски купувач на овој имот.
[ Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_d88b0deb0aeba2c7f3598f01506beb37302025ef.png
] [ Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_4ca752e25fff191d4f85fb230cc6f304da39e322.png
] [ Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_699b2fc1b1b1c210ee0b56618af4cacd20b8456c.png
]

Share This Post: