На пазарот autosales нов тренд - заем од производителот.

Веќе неколку претставници на главните авто компании во Украина се обезбеди
заеми за купување на нивните производи, како и од пролетта , според сите прогнози директор
Украинската асоцијација avtoimporterov и дилери Олег Nazarenko , овој тренд
стана масовно . " Производителот може да се намали производството, но во овој
Ако намалувањето на профитабилноста . Машините се "Златна ", нивната цена се зголемува,
, а продажбата се надолу. И не можете да намали производството и многу прашање
кредити, "- тој изјави интернет весникот " Сега ".

Share This Post: