Официјално започна кампањата за претседателските избори во Украина
ќе биде најмногу ригидни во поглед на мотивацијата на гласачите , бидејќи
според анкетите за јавното мислење , околу 25 % од гласачите се уште неопределени ,
за кој било од кандидатите го дадат својот глас.

Значи, изјави дописник на "Vovremya.info" изврши информации
Војна заменик-директор на состојбите моделирање агенција (АМЦ), Алекс
Golobutsky. Во него, деструктивни политички технологии кои ја следат
сега Украинците и целата светска заедница, предизвикувајќи потценување вредност
човечкиот живот и моралните основи на општеството. "Критичност гласачите мотивација
овие избори го достигна нивото на кое - беззаконие, човечки
животот и падот на моралните вредности на цивилизирано општество. Ако кампања
започнува со толку тешко на информации војна, тогаш што можеме да очекуваме
на крајот од трката? Ако степен на поддршка на критични избор
пред крајот на кампањата, земјата нуди еден поинаков вид на "терористички
акти "и сите нови откритија, облечени во ПР-скандали" - експерт верува.
Според А. Golobutsky запре замаец "информации војна да го порази"
на овие избори е невозможно. "Изборите 2010 година во Украина - тоа е војната да се победи
во која одмазда во потрага по мотивација Партијата на регионите лидер Виктор Јанукович
не знае бариери - или физичка или морална. Сепак, морам да кажам, најголем дел
кандидати се отворено деструктивна кампања без да понуди конструктивна
компонента - специфичен план за обновување или стратегија за развој
земјата. Можете да победи на изборите на негативни, негативно се загрозат и нечистотија,
но не можете да стане лидер на нацијата и нејзиниот морален авторитет и ефикасно
Шефот на државата ", - А. Golobutsky. Како што претходно пријавени, претставник
Партијата на регионите Vadym Kolesnichenko објавени информации дека неколку
членови на Јулија Тимошенко блок и на раководството на здравјето на децата камп "Artek" ангажирани во
сексуална злоупотреба на малолетници. Во моментов се води истрага, жртви
сведочи. Официјалните обвиненија на осомничениот се уште не поднесе,
позицијата тие Изрази се преку медиумите.

Share This Post: