Позадина никогаш не е спроведен сликата на ѕидовите на станови, кои ќе
галење вашиот ум и да изненади гостите, Бебе да ви за Куп на
чај. Во оваа статија ние ќе ви даде неколку опции за украсување
ѕидови.

Ако имате солидна колекција на семејни фотографии, можете да направите голем
семејство ѕид, каде што од дното до врвот и ќе биде лоцирана слики
твоите родители, членови на семејството, роднините, на вашите деца фотографии. Сите
би било убаво изгледа, ако големината на картички не се исти,
како на пример од 9h13 да 20x30. Ако многу слики многу, може да се малку
експеримент и подигање на ножици, се сече телото некој и
лепак во други слики. Ќе гаранција ќе добиете Калаши на највисоко
ниво, ако се обидете. Ако не можете да најдете голем број на слики
може да се најдат никаде на улица еден стар патоказ и висат тоа
во центарот на ѕидот, и од него да се подготви за различни страни на патот преку дебела
маркери. Ако сте живи слика на животот-моменти, тогаш не мора
има многу слики, ќе може да има вкупно 20 дела кои ќе zapihnet
во обем, и кршење на дваесетина дупки во ѕидот да го красат непрепознатливи.
И да се направи вашиот фото слика едноставно не висат, можете да ги остави
вештачки лисја, кои се продаваат во продавницата. Ако се само тоа
pokleit позадина на истата боја, и не ви се допаѓа монотонијата на соба, а потоа
купи неколку шишиња на бојата, може да се сликам некоја слика која
сакате. Ако се не може, тогаш, малку копање во реклами, Најди
луѓе прикажување на стан ѕидови. Друг начин, наместо
на обичните позадина паста, купи фото-тапет. Потоа, откако ќе ги красат вашата
ѕидот се допадна цртежот. Ако не да ти се најде сликата, а потоа
може да нареди позадина, притоа овозможувајќи му на саканата слика од вашиот дом колекција
или со избирање на една од оние кои ќе нудат во куќата продуцент. И
интелектуална страна, што може да се направи - е збир на полиците
за книги и сувенири. На ѕид не само што се обрне внимание, но сепак
и ќе ти бара многу прашање за овој или оној писател или за место
каде што тие биле донесени сувенири. И ако не се жалам пари, на полиците може да се
врска со светла, а потоа во секое време од денот, можете да уживате во
создавањето. Од сите погоре сугерира, можете да изберете една работа, но
ова не треба да запре, бидејќи секој од нас може да излезе со ексклузивна
Алтернативно, стан ѕид.

Share This Post: