Документи за приватизација на објектите во Киев во 2006-2010 година.
беа украдени , заедно со џип "Фолксваген Touareg " заменик на единицата Chernovetsky
Петар Иванов .

За тоа, повикувајќи се на сопствени извори, пишува ", весникот во Киев."
Jeep првиот заменик-претседател на Постојаниот комитет за приватизација беше украдена
26 Март од паркингот на Проспект на победата 6. Како што е кажано оперативците
Иванов, кражба се случи во периодот 14,30-16,00. Самиот жртвата изјави
објавување, кои потпаѓаат под кривична одговорност за небрежност
не се плашат - не е државен службеник. Во исто време на крадење нема осомничени.
"Купив еден украден автомобил со неговата сопруга. За транспорт на документи
знаеше многу ограничен број на луѓе. Јас, како шеф на Комисијата, го зеде документи
на Државниот Универзитет во комуналната сопственост и мораше да ги однесе до Комисијата за приватизација.
Вие не може да го наречеме тест, но тие имаат право да ги видат приватизација
работи и да ги направат своите коментари. Вие прашувате зошто го зеде да се вози
приватизација на случајот за 4 години? И тоа, морав да ги повлече селективно,
а потоа ми рече, дека е причината зошто некои не им е грижа? Сите овие папки одговара
во кабината на мојот автомобил. Мислам дека не го привлече натрапниците
документи во кабината. Впрочем, тон стакло. SUV украдена по проверка
случаи, не знам кој би можел да го стори тоа "- рече Иванов. Во меѓувреме, претставници на
Опозицијата смета дека сите документи не може да се вклопат во внатрешноста на еден
автомобил. "Симболички, наводно, украле случај за приватизација на нешто повеќе од
Сите владеењето на Черновци. Не верувам дека овие документи може да
да се вклопат во еден автомобил изложбен салон. Бидејќи само еден објект на приватизацијата на хартија
случај со сите одобренија и барања може да потрае неколку дебели книги.
Овде зборуваме за документи во четири години! Јас не ја исклучувам дека документите
беа земени и создаде загуба на видливост ", - рече заменик-Валери страна Кличко
Karpuntsov. Петар Иванов глави на компанијата, "Brovtek." Според Министерството за внатрешни работи јавно
пред последните избори во Киев Советот, Иванов во 1999 година донесе
кривична одговорност под Дел 1 st.206 "Справување со легитимните бизнис
активност ", но случајот бил затворен. Претходно, обвинителите поднесоа Киев
кривична пријава од небрежност на претставници на главната контрола
communally сопственост KSCA, во која грешка е изгубени документи
на приватизација во главниот град за годините 2006-2010. За Комисијата
Оваа услуга обезбедува за прекршок UCF казнува со одземање
казни до пет години.

Share This Post: