Денес , програмерите се насочени кон изградба пари на прво место
добиени од продажба на предмети , ако тие имаат нешто да се продаде . ова беше
PAI " Капитал имот" Константин рече Браво , управен директор
на " гнездо" (АД "Реал Капитал ", Киев) .

" Ако зборуваме за алатки како што се странските инвестиции или учество
кредити, до денес , тие се неефикасни , со оглед на странски
инвеститори сега не покажуваат голем интерес во украинскиот пазар , и кредити
многу компании едноставно не можат да си дозволат ", - вели експерт. Тој исто така истакна
дека " многу програмери сега се ангажирани во преструктуирање на постојните
заеми и да преговараат со банките за кредит одмор. "

Share This Post: