Сигурност дома , каде што се , го постави на сцената
се создаде, дизајн и конструкција. На пример, ако не сакате да го
Во случај на пожар вашиот дом стана вистински оган стапица, и ако
ви perenasytite многуте технолошки решенија , а потоа материјалот,
од каде што се исполнети , мора секоја прилика само да умре.

Тажна слика, не е тоа? Не заборавајте дека огнот
- Ова не е само индикатор. Друга куќа треба да биде безбедно да се
санитарно- епидемиолошка смисла, сеизмички стабилна, како и неговите
треба да биде во ред со терморегулација . Инаку, во лето
ќе умре од топлина, и зимски настинки болно , па дури и
особено без да оди никаде. Вентилација и воздух размена регулација - тоа е обично
посебен проблем . Повеќето од камени куќи страдаат oversaturation на јаглерод
гас, кој полека но сигурно го убива мозочните клетки на нашите
тело. Дрвени куќи да се реши овој проблем, но тие не се за секого
пристап , а не во секое место може да ги инсталирате . Запомни, ако
Според државните стандарди не може да се земе вашата куќа во функција, тоа значи дека
дека постојат многу објективни причини. Норми не се создадени за
за да може , со плаќање на поткуп за да добие околу нив. Тоа е полн со вас , вашето здравје
и животот .

Share This Post: