Мошне често, поправка, ние трошат многу повеќе пари отколку
планирано. Конечниот поправка чини речиси во 2, 5 пати
надминува оригиналната цена.

Зошто се случува ова? Во процес на отпочнување реновирање риба околностите
се дадени во однапред е невозможно, како последица на непредвидени
трошоци. Така велат луѓе кои не поправки. Потенцијални и преземени обврски:
- Покачување на цената на градежни материјали - не квалитет на работа,
кои треба да биде претворен, и овој дополнителни трошоци - не квалитет
градежни материјали. Како да се избегнат грешките? - Купи градежни материјали
независно, кој ви овозможува да ги најде најдобрите договор за се нудат
во поглед на цената. Многу продавници нудат попуст зграда, исто така е
ќе ви заштеди пари. Права на клиент: Ако сте го направиле
договор со изградбата на тимот за градежни работи, тогаш
треба да бидат свесни дека цените за поправка работа во текот на поправка
Од своето основање на крајот не се менуваат. Откривање на случајни грешки:
Градежни заврши одредена сума на работа? Како ќе правиме за да се избегне
основните грешки. Земете мерења, консултирајте се со проценка, тоа ќе им овозможи на
откривање на случајни грешки и отстранете ги веднаш. Навремено следење
и во времето, грешки ќе ви помогнат да заштедите време, пари и добри
расположение. Што е невозможно да се спаси? - Не икономисвам на работата на професионалните градежници.
Користење професионалци се поскапи, но квалитетот над сите - не икономисвам
на завршувањето на материјали. Лош квалитет, евтини гипс, spackling
мешавина може да биде краткотрајна, како последица на новиот поправка. Од моето
искуство Сакам да кажам дека не е сè што се случува на начинот на кој ние план, но не
очај. Можеби моите совети ќе ви помогнат. Среќно! Член авторот:
Inna Goloskokov

Share This Post: