Секој знае дека лицето е на возраст до 60-80%
на вода. Самиот живот е резултат на процесите што се одвиваат во вода и користење на
вода во телото. Потрошувачка на вода мора да бидат постојано се дополнува . Барања за квалитет на
вода за пиење се очигледни. Квалитетот е секогаш подразбира во главниот
нејзината чистота.

Но неодамна, со продлабочување на научни истражувања на нано,
детектира суптилни структурни кластер vzaimosochetaniya стандард молекуларна
вода, се нарекува меморија на вода. Се покажа дека тие играат во човечкиот живот
многу поголема улога дури и од вистинските хемискиот состав на водата. Иако загадувањето
Вода, исто така, го нарушат неговата структура. Сите сега знаете за гени, како што се дефинирани
сите човечки живот. Но гени - е микро-ниво. Но, во нано, гените се
75% вода. Исто така, поставија спомен на претходните генерации.
Во долгорочни кластер структури. Како што се вода карактеристики во областите
каде е роден и живеел во генеалошки синџир на предци. Овој примерок структура
Водата е за стандардни лицето на здравјето. Големо влијание на
лице има структура во телото е постојано циркулира вода. Тоа
првенствено циклична надворешни влијанија врз псеудо infrasound
фреквенција. Ова влијание на гравитацијата на месечината на Земјината кора осцилаторни процеси
околу нас. Тоа е она што предизвика Месечината текот на нашите биолошки часовник
во рок од 28 дена. Водата во нашето тело се чувствува и прилагодување
биолошки ритми. Дури и повеќе осетливи на физиолошки структура на вода
процеси во телото. Што е структура поблиска до утврдена од раѓање,
полесно и поефикасно тие работат. Структурата на водата може да влијае на
различни фактори, а ние мора да се обиде да ја намалат својата негативна страна и да се зголеми
позитивен. Ако е можно, избегнувајте негативни емоции, како и нивните
особено странци. Нарушување на вода структура со негативни емоции, хемиски,
биолошки загадувачи дури може да доведе до болест. Структурирање
водата не само што влијае на функционирањето на телото и здравјето, но исто така им овозможува
вежба разумни активности. Како нашата меморија? Ако правиме нешто
видиме, слушнеме, да се прочита, или се чувствуваат дека ова е емоционална состојба нарачки
водените молекули во нашиот мозок. Овие кластери помалку меморија живеат долго
- Постои постепено забораваат. За да се одржи нивната структура и
во постабилна форма да се повторува. Значи ние учиме. Знаењето
ние често ги користиме - се лесно достапни. Да се ​​запамети
нешто речиси и го заборавија, треба да се врати во истата емотивна состојба,
го користеле да биде. Секој може да се потсетиме на вакви инциденти во нивните животи. Многу
Сега се сеќавам дека учеше за невроните во мозокот, тие формираат
комуникации да запаметат. Но, невроните се, како и гените, кои се главно составен од
вода. Покрај тоа, постојат научни забелешки дека масното ткиво, е во близина на ткиво
мозокот состав и содржина на вода, а исто така учествува во учењето.
Тие напишал дека bosomed жените имаат подобра меморија, па дури и попаметни.
Значи дека нашиот живот и активности директно врши не само
вода и структурирани вода со меморија. Да, уште една вода и не се случи.
Внимавајте да не само чисти но исто така структурата на вода во и околу вас!

Share This Post: