Стави врвот прозорецот, и топлина за заштеда на Windows беа инсталирани
Топси - turvy , со некои стакло обложени со топлина се покажа како
од улица , а другите - од станот . Како треба да се во право?
Или локација на стакло (врв) не влијае на загубата на топлина ?

Јуриј, Novokuznetsk. Топ-слој на стакло единица треба да биде во рамките на стан.
Тоа слободно поминува сончевата кратки бранови енергија во просторијата во
исто време ја одразува долго-бранова термална радијација, на пример, со загревање
уреди во просторијата, не дозволувајќи му да излезе надвор. Контакт услуга
Користење инсталација компанија. [Http: / / kp.ru/f/4/image/44/99/399944.jpg]
Кога беа прашани за пластични прозорци ги исполнат нашите консултант Виктор Јаковенко
директор на продажба на мало "на CBF." Брза,
се има сега во друштво на атрактивни понуди? Ние сакаме да се воспостави веднаш
Три Windows, може да смета на попуст? Валентина, Кемерово.
30 април 2011. CBF во друштво на специјална понуда: ако
за три кутии "Nordmaster" "клуч" со инсталација на стан -
третиот прозорец ќе добиете подарок! Повеќе детали за акцијата може да се каже
менаџери. Покрај тоа, во текот на месец CBF во сите
пензионери и редовни клиенти ќе добијат дополнителни попуст! Одење
инсталирате прозорецот, му телефонираше на неколку компании. Забележав дека прозорецот на
6-комората профилот за компанијата помалку истиот прозорец на 4-комората
во други! Тоа е само алчност или од очигледни причини? Семејство Никитин,
Novokuznetsk. За време на економската криза на пазарот, како домаќин,
евтини прозорец профили економија класа. Во потрага по ниски цени, многу
компаниите почнаа да се откаже од квалитетот и профилни системи одат
да пониска цена, со помош на фактот дека повеќето корисници не ги разбираат
во техничките сложността. На пример: 4-комората профилот на германски
veka [http://dobrivikna.com.ua/82/85/] (на овој профил се направени
Windows во компанијата CBF) има дебелина од 3 мм надворешниот ѕид, во тоа време, како
буџет профилот системи, дури и на 6-комората, дебелината на надворешниот
ѕид 2-2, 5 мм. Соодветно на тоа, на 4-комората профилот VEKA поголема од 6-комората
профили на економска класа на топлинска и звучна изолација.

Share This Post: