Водата што тече низ водоводни цевки во нашата куќа , треба
во задолжително лекување .

Според руските експерти, еден во осум примерок од вода не одговара
државните стандарди за биолошки индикатори, а еден во пет од хемикалија.
Зголемена носат на водата на дистрибутивниот систем, како и тешка загадувањето
вода за пиење, причини, што да се пие вода од чешма денес,
опасни по живот. Ако е можно, купи специјални филтри
за прочистување на водата. Но, ако таква можност, за било кои причини, не,
Ви нудиме неколку начини да ви помогне да чисти
вода сам дома. Во цел за прочистување на вода
на хлор, потребно е да го поставите во отворен сад и оставете го таму неколку
часа. Врие вода е подобро само неколку минути, дека не само што ќе
смртта на вируси како оние кои веќе се убиени на 80 г, но значително
омекне тешка вода. Кога врие, сол на вода и оставете да остане
ѕидовите на Чајникот во форма на прошири, што овозможува да се спаси нашите бубрези од камења.
Ако во вода, додадете малку мед, или јаболков оцет, тоа ќе доведе до смрт
патогени бактерии, вируси, бидејќи во кисела средина не е зачувана. За
Овие цели се вклопуваат добро и комбуха. Ако се стави во сито мали
камења или силикон shungite, и да скокнеш низ нив вода, а потоа сите злонамерни
нечистотии остане на карпите. Ако вода од чешма прво да ги замрзне,
а потоа се топи, исто така, ослободен од овој процес од малициозен
бактерии. Вид на вода сад и ставете ја во замрзнувач кога водата замрзнува,
но не до крај, некои од нив останува во течна форма, истурете исклучување на овој дел.
Од тоа ќе биде и сите опасни материи. Останатиот дел од замрзната вода
одмрзнат и го јадат. Така добиени се топи водата не е само чиста,
Таа исто така ги третира многу болести како што се атеросклерозата и болести
кардиоваскуларниот систем. Лекарите кои ја знаат оваа тајна третман, тврдат
дека водата добиени на овој начин го успорува процесот на стареење и значително
подмладување.

Share This Post: