За 37% од Украинците , со 150 илјади долари ќе купат куќа во предградието .
Овие резултати од истражувањето спроведено меѓу посетителите на порталот " Капитал
недвижен имот. "

Анкетата , која прашање беше: " Што би купиле , со 150 илјади
американски долари ? " присуствуваа 187 луѓе. Малку помалку - 27% од испитаниците купиле
за предложениот износ ќе биде рамен во основното пазарот на недвижности , 21% -
за средно домување. Со 3% ќе ги купат земјата, додека 12% не инвестира
ќе биде во недвижен имот.

Share This Post: