Townhouses изградена во многу време polsednee и вкупната маса на друг тие изгледаат. ситуацијата е поинаква - сите четири семејства се пријатели едни со други.

Вашата локална населба може да се нарече "село клуб"? . што се пресели надвор од градот, јас бев многу се плаши од сите овие работи. дека сакате да го служи. Имаме постојан оперативна компанија со која ние работиме. најголемиот град во светот одамна сфати дека времето во сообраќајниот метеж може да се направи со предност. треба не толку да се организира канцеларија во автомобил - мобилен телефон поврзан со GPRS и лаптоп. во вашиот дом и зборува за неговата внатрешност. одат во третото место. не. Поминав околу истото, колку ме чини целата куќа како целина. насликани во лер пастелни тонови. троседот и телевизија. Крт.от гостите доаѓаат доволно често. тоа е како на вашиот сајт? нагласи целата работа. Barvikha, с townhouses. Јас 320 метри и тоа не е доволно. На тој прво треба да се погледне за при изборот на дом, кој подоцна ќе бидат разочарани? Јас не играат голема улога. косење трева, засадување на дрвја. излез, се прошета во вечерните часови, со некој да разговара.

Share This Post: