Изградба и во живо развој заврши нацрт- центар во Brovary . на
парцела од 3, 5 хектари , концептот на шопинг и забава
центар.

Изградба и во живо развој заврши нацрт-центар во Brovary. На
парцела од 3, 5 хектари, концептот на шопинг и забава
центар. Вкупната површина на трговски центар - 36 илјади квадратни метри. м број на паркинг места - 510. ДИК
ќе биде лоцирана во регионот Киев. Brovary, на пресекот на Chkalov
Brovarsky и бајпас пат, во близина на Големиот Ринг патот. Иднината на мало и забава
центар ќе има регионален формат, и да им служи на луѓето кои живеат
во Brovary Brovary област и на левиот брег на Киев. На пазарот ќе понуди објект
трговија (храна и не-формат), забава
(Забава зона, прехрамбените претпријатија) и сродни области (институција услуги
услуги) и ќе биде претставен како нов формат на викенд - шопинг и забава
центар за сите членови на семејството, како место за време на викендот, со соодветните
формат, како зони - Auto Show, храна, производите за домаќинство, градежни материјали,
технологија, облека, обувки, додатоци, ресторан, кафе, детски област, зона
забава; областа на убавина, книжарница. Исто така, во иднина објектот ќе биде
има неколку други предности: • Не директно се натпреваруваат објекти
формат на мало и забава комплекс во Brovary формат и недела крајот
во Brovary и Киев. • Добар транспорт пристапноста на објектот, не
сообраќајниот метеж води од центарот и другите делови од него, неколку
јавниот транспорт правци, добар пристап до други градови
поени и Киев, бидејќи на локацијата во рингот Brovarsky патот.
• Во иднина, по воведувањето на новиот прстен патот и проширување
границите на Киев со можноста за вклучување во Brovary карактеристика на капитал, планира
објектот ќе има посебна предност поради својата скала, концептуално
одлука, а квалитетот на производите и услугите. TRC ќе им понуди на пазарот
добро разработена шема на зони, и да стигнете на објектот, како и
неопходни за потрошувачот различни трговски центри. Иднината SC: • Се состои
3 спрата, од кои секоја носи некои значење.
• Има едноставна навигација шема. • секоја зона се планира во врска со опциите
потенцијални купувачи и станарите. • Надлежните пристап кон поставување
институции на власта - за максимум задоволство на сите сегменти на потрошувачи.
• предлага сет на основни услуги. Иднината трговски центар ќе биде поставен
на пазарот, како центар на трговија и забава за било која возраст, вкус, расположение,
која нуди широк асортиман на производи на квалитет на стоки и услуги
и за забава.

Share This Post: