Експертите Бирото за недвижности "Агент 002 " истражуваше најевтиниот станови
во Москва и сфатив дека најевтиниот од нив се наоѓа во Северна Европа
париски арондисман , во близина на панорама ENEA . Станот се наоѓа во пет спрата
тула куќа. Нејзината вкупна површина од 24 квадратни метри. м цена на квадратен метар во
Овој стан е 6667 $ .

Како што е прикажано од страна на студии на БН , "Агент 002 " во главниот град , кои се продаваат за
10 станови, кои чинат помалку од 190.000 $ Така , САД е најевтин
стан трошоците $ 165,000 во HLW - 171.000 $ , Inc - $ 179,000 во Сеад -
$ 180,000 во НСА - 187.000 $ , ЗАО - $ 197.000 , во CAD - 250.000 $ е потребно
напомене дека Zelenograd област на Москва како број продолжува да ја води
евтини станови и повисоки трошоци. Минимална цена " odnushki " во
округот беше $ 163,000 и со зголемување на просечната цена на квадратен
метар е повеќе од 35 % во текот на последните три месеци. Становите на оваа цена
сегмент обично се наоѓа во пет -приказна и девет панел згради,
но животот е повеќе од 30 години.

Share This Post: