Секоја сезона - раѓањето на нови идеи и трендови, реализација
нови слики . И нема начин стан зад трендовите на светот
подиуми . Значи она што е извонреден есен-зима во дизајнот на куќата?

Тековните трендови во оваа област е прилично невообичаено. Значи, оваа сезона
потешка стил дава начин да се помеки линии. Дизајнери користат
богати форми, необични текстури, шарени акценти, и тоа не ги повредува
интегритет на ентериерот. Оваа есен е, исто така, релевантни класицизмот со пресврт
- Едноставна форма со додаток на декоративни елементи од минатото, со комбинација на
домот длабоко бои (виолетово и бронзени) со бледо нијанси на мермер
и гипс, порцелан и стакло со текстура ефект, сите видови на моделите. Исто така
сега е многу изречена тренд на природен форми. На пример,
Лампи се направени во форма на печурки, камења, или медуза. Сето ова има
и бања тела, черги, перници, итн Сега кога ќе се создаде ги користи
асиметрични модели, наместо прави линии и форми. На тапет и декоративни
ткива се сега цвеќиња, пупки, дрва и гранки. Слични мотиви можат да се забележат
и на вратите - лизгање, кујна, купатило, како и други
парчиња мебел. Исто така, оваа есен, одлучи да "си игра со светлина." Светлина
- Непресушен извор на енергија и инспирација. Сега е многу модерен шарени
истакнување на различните внатрешни работи (седишта, теписи, кабинети). Лампи
вграден во подот, неонски жица привлече голем број на кола, LED диоди
обземам простор. Така, модерен ентериер животот на своите
сопствен свет, со свои ноќи и денови. И секоја година во
главите на дизајнерите се раѓаат се повеќе и повеќе нови идеи. Се надеваме дека сите
Тие го најдат своето изразување во животот и ќе ни донесе многу позитивни
емоции!

Share This Post: