Постојат два стратешки опции : банка доаѓа кон вас и банката не е да разговараат со вас
напред.

Доколку банката се движи , тоа е многу веројатно тој ќе ве посоветува ,
или да каже , да напише изјава за повлекување, или да побара да потпишат договор
на намалување на депозитот договор. На пример , трчате
период од шест месеци , а банката може да биде напишана во договорот, што мандат истекува
утре. Тоа е по налог на банката. Колку долго ќе депозит банката
регулирани со договор. На општи лекари велат дека ако банката се согласува да предвремено
прашање, тоа е можно да се добие пари и на денот на пишувањето на апликација. доколку банката
сака да им даде пари , нема проблем . Банкарски трансфери од депозит рок,
што не е истечен , терминот , кој истече . На пример, во
став 5, кога на промени - наместо на 1 февруари смета на 1 декември. и правно
ви дава пари. Ако банката од тоа е само изјава на побарувањето
суд. Вие - на тужителот, на банката - на обвинетиот. Обврска да се дејствува - прашање
соодветна депозит. Кога ќе добие судска одлука , одете на извршната
услуга, а тоа присилно ќе наплатуваат .

Share This Post: