Дизајн куќа - тоа е многу повеќе макотрпна и одговорни од дизајнот
стан. Вие треба да создаде индивидуа која одговара на вашиот вкус
внатрешен дизајн, со оглед на големиот број на простории за различни намени.
Концептот на внатрешен дизајн треба да ги содржи екстериерот и уредување.

Современите руски внатрешни работи е да стане еден од најпаметните
показатели на промените кои се случиле ни игра. Ние "Enter
во Европа "и стануваат се повеќе познавања и еманципација во организирањето на
нивниот животен простор. Внатрешниот дизајн е да стане популарно,
бидејќи нашите побарувања и способности расте. Сега знаеме дека во секој дом
треба да се индивидуализира, бидејќи индивидуални сопственици, нивните навики и потреби
многу различни. Светот едноставно не можат да постојат луѓе
сите слични, и затоа не треба да бидат идентични куќи. Сега
сакаме да живееме во еден стан ", не како сосед", и ако одлучи да создаде во својата
дома удобно и современ ентериер, треба да одлучи - како
Вие само сакате да го видите? Што сакаш да се чувствуваат, се во нова околина
и како таа треба да се реализира својата идеја за удобност? внатрешни работи
Најважно е атмосферата во внатрешноста. Значи ги зачувате вашите скапоцени
време, и дека не е неважно - парите, да одлучат како да се погледне за внатрешни работи
за која сонувате. И потоа се се многу сомнежи и грижи
во врска со изборот на мебел, материјали, текстил и декорација. Поглед низ
списанија, и кога ќе има некои слободно време, само го
музика и медитираме. Можно е дека таков предлог може да те изненадува
но медитација - многу корисна вежба не само за одмор, но, исто така,
најдобро да се фокусира на проблем кој бара итно решение.
Повлекување, да се релаксираат и да се цел - "за да го видиш мојата куќа
Сон "," Сон спална соба "или" дневна соба .... " Затворање на очите, само да уживаат
поп здруженија. Ако ќе престане да мисли надвор - молам
и да ги ослободи, дозволете ми да пливаат полека од страна, и се ментално назад
на имиџот на "Сон куќа". После тоа, само ќе го напишете клучните елементи
Вашата "патување". Ако имате омилени или, оригиналниот објект,
тој би можел да стане главен фокус во вашиот нов ентериер. На пример: сервис
или tiebacks, сликарството, текстил, или стари фотографии на семејството
албум. Добар дизајнер секогаш се грижи за зачувување и развој
во внатрешноста тема драги на срцето на нештата. Внатрешни работи и сега е
време е да се консултираат експерти. Работата на внатрешниот дизајн е
во заедничка потрага по саканата слика на вашиот стан, куќа или
куќа. Следна, дизајнерот ќе настапат скици - Цртежи од страна, или три-димензионални
компјутерски модели. Додека работел на скици, дизајнерот зема предвид специфичните
технички параметри на простории, ја опишува она материјали се потребни за
олицетворение на идејата и на крајот создаде конечниот нацрт да бидат доставени до
Вашата изјава. Потоа, во случајот се вклучени градежни работници, кои произведуваат
реновирање и изградба под надзор на и спроведување во пракса, дури и
ниту можеа дизајн идеи. Што цели имате се во собата,
зачнување иднина внатрешни работи - импресионира вашите пријатели, направи куќа удобно за
брачен другар, дете или поттикне талент да го пресоздаде во атмосферата
земјата во која успешно ќе се одмори или само сон за посета, можноста за
модерен ентериер дизајн ќе им овозможи да се постигне. Главната работа што ќе
"Сакаш" и знаат "што"! Остатокот го оставиме тоа на професионалците. Знаење
и експертиза и вашите лични ставови во врска со иднината за внатрешни работи
не е доволно. И што е најважно, можете слободно да праша, не се плашете да го изразат и да дискутираат за
со дизајнерот сите мои желби во врска со уредување на неговата куќа.

Share This Post: