Властите имаат ограничен капитал, сообраќајот на улиците на седум Sviatoshynsky
област. Еве , до декември ќе биде да се префрлат на канализација
на местото на станбена зона " Svyatoshyn " Chumakovskaya на колекторот и
секторите опфатени и потоа се врати во површината на патот.

Движењето ќе биде ограничена во дел од следниве улиците: * улица
Svyatoshinsky на местото на Verkhovyna да лопата на улица на 4 мај
на 30 октомври оваа година * на улица Теодора Pushin во областа на Проспект
Palladin да Краснов улиците од 12 Мај - 14 септември оваа година * на улица
Kramskoy во областа од победата механизам за Лавов од 1 Јуни - 30 СЕПТЕМВРИ
оваа година * од 1 Јуни - 30 ноември - во истата улица, но дел од
Лавов да Verkhovyna. Целосно ќе биде ограничено на следните движење
Улица: * Краснов на улица на местото на заменик на победата Avenue
од 12 Мај - 30 Октомври оваа година * на улица Verkhovyna - на површина од
Улица Kramskogo да Petrytsky мај 4 - септември 30 * на местото на Petrytsky
Svyatoshinsky пред 4-30 мај ноември оваа година. Движење по ископувањето улица
областа помеѓу багер и Chistyakovskim ленти, исто така, ќе биде целосно
е ограничен од 1 ЈУЛИ - 31 Септември оваа година, и на улица помеѓу Chistyakovskoy
Chistyakovskim шумата и Druzhkovsky - од 31 август-30 НОЕМВРИ оваа година.
Ограничувања поврзани со менувањето на притисок канализација
од пумпна станица за станбени области Svyatoshyn Chumakovskaya колектор
пријавени во KSCA.

Share This Post: