" Криенка " светла се компликации јадра, болна коските и зголемување на
проблеми.

Недела почетокот ќе бара внимание на здравјето на earthlings и смирување
нарушени нерви, затоа што овие денови ќе биде проследен и со вкупно соларни
Eclipse. Тоа ќе се случи на Среда 22 ЈУЛИ. Жителите ќе видите една половина на Земјата
од ретките настани кога светлината е целосно скриен зад Месечината. За жал,
на Украина нема да видите ништо, но многу Украинците ќе се чувствуваат ова затемнување
за себе. Шефот на Кримската astrolaboratorii "западната" Александар
Botwin изјави дека "Денес" што вкупниот затемнување на Сонцето ќе започне во 00
часа 53 минути по Гринич на западниот брег на Индија (во Украина
во тоа време ќе биде без седум минути 04:00): "Ова е најдолгата соларни
Eclipse во овој век - 6, 5 минути. Околу темните диск ќе пожар
соларни корона и ѕвезда ќе бидат видливи. Следниот затемнување на Сонцето, сепак,
нецелосни (прстенест) ќе биде 10 јануари следната година и ќе заврши
30 МАРТ 2033-Go). " Како овој ден ќе влијаат на здравјето на Украинците
терапевт ни кажа на Институтот за клинички истражувања Бенјамин Gavrish:
"И покрај фактот дека ние не ги гледаме на Eclipse, на јадра ќе се доживее во целост
мерка. Овој ден ќе биде магнетни бури што влијаат и јадра, и
кај хипертензивни пациенти. Нема да лелекаат и стари повреди и фрактури. " Но, можете да се ослободи од
од други болести, психички вели Светлана од Киев. "Ние имаме капацитет
со вода, ќе запалам свеќа, светлина и мислам на она што сакате да се ослободам од него.
На почетокот на погледот затемнување во огледалото и лежи главата на исток.
Потоа се замисли во огледалото на пациентот и тоа како на сликата е компресирана
и се претвора во темен диск. Потоа го изгори ментално, да се нагоре и готви
свеќа. И сите мора да помине болеста на кој што мисли. " Но, на овој ден
голема мера може да го влоши проблемот, така што не можеме да кавга, или
година ќе се одржи во расправии. Но, денот е поволен за патување.

Share This Post: