Околу 200 депоненти Ukrprombank денес , 24 јули , почна да спасување
Врховната Рада . Овој протест против измените на законодавството
акти за карактеристиките на финансиските рехабилитација мерки
банки.

Како во 9 , 45 луѓе наредени долж периметарот ограда околу парламент
со банери.

Share This Post: