Замениците на Одеса Регионален совет на блокот на Наталија Vitrenko " Луѓе
опозицијата " тврдат дека во подрачјето на областа се случи Kotovsk незаконски
доделување на давање под закуп на приватни лица четиринаесет резервоари.

Како што е кажано на " Тајмер " пратеник Петар Ksenzitsky " Kotovsky Lozinski "
заробени водни тела , нивниот оградена со бодликава жица , соголување kotovchan
можност да вршат уставно право на одмор . незаконитоста
пренос потврди канцеларија област на обвинителот , запленети илегални работници OCD
фати еден од станарите . После тоа, пратениците почнаа да пристигнуваат
закани поради тоа што за прогресивна Социјалистичка партија фракција лидер Олга беше принуден Solovenko
да одржи серија средби со претставници на воената и законот
Kotovsk во областа . Siloviki гарантира безбедноста заменик
Петар Ksenzitskomu . Според шефот Kotovskogo RVD ", со прекршителите
спроведување на законот спроведе активности за превенција . "","\u0026nbsp;

Share This Post: