Во Киев ќе биде Inner City Underground транспорт. Во рамките на државата
цел програма за изградба и развој на метро мрежа во Киев
треба да се создаде еден од првиот дел од подземни во Украина,
делумно над земјата , светло- железнички ногари .

За овој новинар информираше шефот на Zaporizhzhya градот одделот за архитектура
и урбаниот развој, главен архитект на Виктор Trubin. Имплементација на проектот
очекува во исто време, во втората фаза изградбата на јужната област -
околу 2015 година, на промоцијата - во 2026. Изјави главниот архитект
градот, "Рада" - тоа е да се нарече нова форма на транспорт - е
нешто во метрото или трамвај. Тема Zaporozhye панорама
дека тоа ќе биде плитка - околу 20-30 метри под земја. Генералниот план
под услов градот да започне со изградба на "Рада" во Јужна соседството.
Филијала метрото помине на улица Novokuznetskaya дојде до железничката станица
и потаму на авенијата до пристаништето. Втората линија е предвидено да се испрати до Zaporozhye
титаниум и магнезиум погон, фабрика "Kremniypoliimer", "Zaporizhstal"
"ДСС" и да Hortitsky соседството. Принцип на движење на
проект се разликува од традиционалните под земја - тоа ќе биде автоматски,
Не возачот возачот. "Start" ќе биде релативно голем
состав, се состои од две приколки во иднината на зголемување.

Share This Post: