Најмногу ветува сегменти на Станбен комплекс е прва класа
и мало својства. Ова беше на прес- конференција пријавени од страна на
Директорот на " XXI век" Георги Tsagareishvili .

Како што е наведено на Г. Tsagareishvili , побарувачката за овие видови на имот поради
недоволно снабдување . Според експертите , земајќи ги предвид претстојните
првенство "Еуро 2012" , на украински програмери, исто така ќе бидат активно спроведување на
хотел проекти. Што се однесува до канцеларијата сегмент, тогаш тоа е мислење на
Г. Tsagareishvili , ќе се развие , но не како активни и други видови на недвижен имот.

Share This Post: