Освојувањето на лотарија - на невидено - за успех. Сепак, постои среќа во Украина,
дека такво чудо се случило два пати ! 60 -годишниот лекар асистент од градот
Perechin Transcarpathian регионот Валентина Kozub минатата недела во втората
повторно стана сопственик на станот на еден од државната лотарија .

Како Валентина вели дека е 5 години, со една цел - да победи
домување. Во август 2006 година, таа доби живеалиште , но одлучи да преземе
на готовински еквивалент - 270.000 Hryvnia . " Го прашав организаторите
или чекаат за домување за една година, или се земе пари. Птица во рака - е посигурен .
Мамо направени поправки, купи автомобил, помеѓу неговиот син и ќерка дели, некои
лево во банка " , - вели Валентина Kozub . Во ова време на криза разнишан
довербата на жените да банкноти, и таа го одбра стан . "Јас дури и не знаат во
Кој град е домување - ќе поднесе извештај за две недели - но на ТВ оди
Рекламирање дека куќата е изградена во Irpen во близина на Киев, во шумата. " Според Валентина ,
среќа не претскажуваат ништо : ниту пророчки соништа не е , ниту знаци. " Отиде во
црква само за време на празници , молејќи се , секоја вечер, но не во стан, и
само да читате на "Оче наш ... " Запрашан ништо друго освен неговото здравје ... јас по
играм една недела , да купите 5 билети. Мислам дека по успехот во 2006 година не е
среќа. Но, се случи чудо ! " Одобри " Денес ".

Share This Post: