Како што знаете , во Киев, не го блокира тркалата на автомобил - прекршители
паркинг прописи.

Сепак, " предавнички " блокатори не се качил насекаде - тие едноставно ги променија
окупација. Како што е наведено во упатството " Kievtransparkservis ", сега нивната задача
не го блокира тркалата, и да се спроведе објаснување работа меѓу прекршителите
објасни како и каде да се паркирам колата , и , се разбира , парична казна
" Несовесни ", според autocentre.ua .

Share This Post: