Секој знае дека земањето на одлука за купување , маж и жена се
се однесуваат поинаку.

Меѓутоа, кога тие се на луксузни имот, однесувањето што
обично се карактеризира со жена покажува некоја причина за мажите, и обратно. Зошто
се случи ова? Се верува дека жените сакаат да потроши пари. Токму
од како shopaholic. Тоа е дека тие кои прават набавки, а во исто време води
Не здрав разум, и нивните емоции. Но, тогаш, кога станува збор за недвижен имот
жените се внимателно разгледување и се тргува на минатата година. Ова се должи
пред се на фактот дека жената е чувар на огништето.
Куќа на потсвеста ниво, само поврзани со огниште. Значи
жена со сета одговорност му припаѓа на избор на домување. Постојат четири фактори
да се земе во предвид брокери во продажба на недвижен имот.
1. Време. Еден човек сака да ја спаси времето поминато во потрага по соодветна
домување. Спротивно на тоа, една жена ќе продолжи да го бара до
не можат да најдат она што го сака. 2. Место. Жена купува престиж, и еден човек -
восхит на другите. 3. Луѓе. За жената игра улога, што ќе се соседите.
Човекот е малку загрижен. 4. Пари. Жени купуваат имот, сметаат
пари. Мажите во овој план се предмет на емоции. На пример, ако еден дом
одговара на него за првите 3-М фактори, тогаш тоа ќе бидат подготвени да платат за тоа
пари. Сите купувачи може да се подели во неколку
групи. Првата група - двојки. За нив, важно е дека од гледна точка
каде нивната куќа беше погодно да одат на работа, како и до голем број на
беа градинка или училиште, каде што тие ќе бидат предводени од страна на децата. Во втората група
- Единствен мажи. За нив, за купување на куќата е престиж, како и да
Тој не е далеку од работа, децата и родителите. Третата група - бизнис дама.
Ако жена се купува куќа, тогаш тоа е доминирана од страна на пари,
престиж, децата и родителите. Исто така, бидете свесни дека човекот при изборот на слушање
Според неговите пријатели. Жената се потпира главно на знаење на пазарот.
Постои уште еден фактор на конкурентноста. Тоа е повеќе важно за жените отколку за мажите.
Тоа е нејзиниот дом треба да биде подобро отколку на пријател. За мажите, тоа не е
тоа е толку важно. Но, статусот дома или соседството - за него тоа е повеќе
улога.

Share This Post: