Пред четири години на семејството Vangelakosov на Њу Џерси купи стан
во високи објект во изградба во југозападниот дел на Флорида. Сепак , сега
облакодер е овластена , Vangelakosy принудени да живеат во него, сите
сам.

На облакодер, кој може да се пофали мермерни подови, голем базен
и модерен мебел, дизајниран за 200 апартмани. Во 2005 година Vangelakosy
направи првична придонесот на $ 10.000 за купување на стан
во куќата и го чекаше за завршување на изградбата. Вкупната цена на станот
е 430.000 $ за исплата на овој износ е семејството хипотека за заем
на 336.000 $ останатите 94.000 $ беше доделена од заштеди Vangelakosov,
телевизија МСНБЦ. Сепак, голем дел од идните соседи на семејството
за една или друга причина не биле во можност да ја заврши трансакцијата од страна на дизајнот станови
во кула Оаза кула Еден. На неколку клиенти кои сепак успеа да
да го направите тоа, одлучил да се пресели во соседната зграда во сопственост на истата
компанија, како повеќе луѓе живеат таму. Vangelakosy не може да
го следат нивниот пример во поглед на нивната хипотека договор. Покрај тоа,
тие не сакаат да го направите тоа затоа што секој се уште ќе треба да плати
хипотека исплати и ги покријат оперативните трошоци станот. Сега
во облакодер исклучен светлината во базен, во ходниците и на паркингот. Велики
фонтаната пред зградата не функционира. Автоматски врати што доведува до пред
Сала е исто така, не функционира. Garbage цевка отворен. Наместо тоа, семејството на
пет лица треба да се користи кофата, која стои на влезот
во нивниот стан. [Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_70e0eca1aa2f8abc4bee077d25930324f675697c.png
] Од безбедносни причини Vangelakosy да се спие со мобилен
телефони при рака. Откако некој почна гласно затропа на вратата на нивниот стан
во 11 часот. Морав да се јавите во полицијата, но инспекција на градење се
не е дадена. Во една друга прилика, семејството откриле дека сите столчиња фрлен во базен.
"Јас не сум кукавица, но тоа е - голема зграда", - рече Кети Vangelakos, сопруга
главата на семејството на Виктор Vangelakosa. [Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_f0a3ddbfc741e3026886210fe8db6b623cd94ced.png
] Интересно, г-ѓа Vangelakos обвинет за проневера
$ 500. Во еден момент таа работи како службеник во судот и доби парични казни од јавноста.
Во случај на пресуда, таа се соочува со 10 години во затвор, и градење
дури и повеќе пуст. Сликите направени од сајтови МСНБЦ и Examiner.com.

Share This Post: