УДК Холдинг, дел од "Универзална инвестициона група " (" UIG ", и двете
- Киев) , намалување на стапката на изградба на мало и канцеларија центар " Poznyaki "
Darnytskyi во областа Киев во врска со мала побарувачка за канцелариски простор.

Изјави за новинарите извршниот директор на одржувањето на Леонид Богданов
прес-конференција во Киев , во вторникот, градежни почна
падот на 2008 година. Според шефот на имот, ако ситуацијата со барањето за
канцелариски простор следната година ќе се подобри , објектот ќе биде ставена во функција
пред крајот на 2010 година. "Ние се движиме полека . За жал, пазарот за повеќе канцеларија
најпогодени од кризата. Ако ситуацијата е нормализирана на пазарот, што е
канцеларии ќе биде на потрошувачите, ние сме во состојба да ја заврши пред крајот на 2010 година "
- Рече Богданов . На вкупна површина од шест ката и мало и канцелариски центар
" Poznyaki " е 7, и 9 илјади квадратни метри. метри, од кои закуп простор окупиран од страна
5000 квадратни метри. m ( канцеларии и продавници ). Според Богданова , холдинг веќе има потпишано
договор со една од мрежите на храна супермаркети во закуп. "Ако
Да не имавме "сидро " ( сидро потстанар) , ние нема да биде изградена " , - истакна
Главниот извршен директор.

Share This Post: