Цените на недвижностите во Украина се зголемува пазарот на недвижности на големите градови
Украина стана од колена и почна да се зголемува, иако тренд не погледна преку .

Пазарот на недвижности е постепено напуштање на градови милионер дното. тренд
се однесува , пред се , средно пазарот на недвижности во Харков , Донецк ,
Одеса и Киев, кои не се однесува и на основните организации од овие градови . За 12 дена цената
за станови во градовите на Украина се зголеми во просек за 8, 2%. повеќето остро
стегна цени во Одеса и Киев , 11, 3% и 9 , и 9 %, соодветно. скапи ,
stalinka како и во централните области на главниот град и во близина на центарот на Хрушчов .
Стенд без промена само на периферијата , а целиот нова зграда .

Share This Post: