Киев градот државната администрација одлучи да организира
Khreshchatyk 15-16 август citywide училиште фер. Ова се наведува
на располагање на градската администрација .

На саемот , кој се одржа демонстрација и продажба на униформи, чевли и други
Палета на производи на училиштето. Администрацијата бара Генералниот директорат за
трговија и дома да се донесе во лесната индустрија фер
Киев и региони. Во врска со објективната сообраќајот на Khreshchatyk
ќе биде ограничено до 15 август 9:00-17:00 . Во принцип , областа училиште саеми
ќе се одржи во главниот град до 5 септември .

Share This Post: