Државната инспекција за контрола на користење и заштита на земјата
во јули откри повеќе од 3, 5000 прекршување на земјата законодавство. За
Според прес- служба агенција, извештаи новинар портал " Капитал
недвижен имот. "

Според Goszeminspektsii , износот на штетата е повеќе од 66 милиони . во
Агенцијата, исто така објави дека како резултат на инспекции во јули на административните
одговорност се вклучени повеќе од три илјади граѓани и официјални претставници .

Share This Post: