Народна банка на Украина на 13 август , во собата на официјалната долар на девизниот курс
7, 74 Hryvnia , и на еврото - 10 , 97 Hryvnia

Народна банка на Украина на 2009/12/08 , со следниве стапки:
100 $ долари 100 евра 773,94 долари 1096,6730 10 руски рубли
2,3673 долари официјален курс на благородни метали : злато: 73.021,24 UAH
10 унци на сребро : 1105,19 американски долари на 10 унци на платина : 94.962,44
долари на 10 унци Paladiy : 20.818,99 USD од 10 унци (1 Троја
унца = 31 грама 1.034.768 ) на ѕвезди danym

Share This Post: