Van de bloemen zijn geurende olie. Sap stengels worden gebruikt in de Ayurvedische
geneeskunde, en gedroogde bladeren worden gebruikt als kleurstof. En het is niet allemaal
die in staat is onze oostelijke bezoeker henna.

Henna struik (henna) groeit in vele landen - uit Palestina naar
Sri Lanka. Maar in de beauty industrie in het algemeen gebruik maken van de 'inboorlingen' van India en Iran.
FEITEN: * Als u ziet in de haren onderdeel van het masker "lawsonite," je weet wel,
het is uw oude vriend - Indiase henna. Ze voegde eraan toe in de Zorg
naar de wortels te versterken, waardoor krullen glans en de bestrijding van roos. * Kleurloos
henna, dat geen kleur-eigenschappen zijn afgeleid van stengels, en kleurstof
- Gemaakt van gedroogde bladeren. Haar conditie verbetert beide soorten. * Schilderen
henna en chemische kleurstoffen, helaas, is niet compatibel. Henna geleidelijk accumuleert
in de structuur van het haar en in contact komen met de verf kan geven van de meest onvoorspelbare
schaduw, zoals groen of blauw. FEITEN: * 5000 jaar geleden, rijke mensen
in het oude Egypte gebruikt henna voor het kleuren van haren en vingertoppen.
In Europa werd het een modieuze manier om het begin van de grijze bestrijden alleen in de XVIII
eeuw. * 8 basiskleuren zijn kleurstoffen, gebaseerd op de Indiase henna. Onder
Ze zijn niet alleen goud en koper, maar ook bruin, zwart en zelfs duidelijk ....
Het behoudt de natuurlijke kleur van het haar, het toevoegen van glans en diepte aan. * 25
° C - de optimale temperatuur voor het bewaren van henna. * 1-1, 5 uur wordt aanbevolen om te behouden
henna op je haar bij het schilderen.

Share This Post: