Jej kwiaty są pachnące oleju. Wynika Juice są używane w Ayurvedic
medycyny, i suszone liście są używane jako barwnik. I to nie wszystko
że jest zdolny do naszych wschodnich henna gościem.

Krzew Henna (henna) rośnie w wielu krajach - od Palestyny
Sri Lanka. Ale w branży kosmetycznej zazwyczaj używają "tubylców" z Indii i Iranu.
FAKTY: * Jeśli widzisz w masce włosy składnik "lawsonite," wiesz,
to twój stary przyjaciel - Indian henna. Dodała, w Pielęgnacja
do wzmocnienia korzeni, dając loki połysk i zwalczania łupieżu. * Bezbarwny
henna, który nie ma właściwości barwienia wywodzą się z łodygi i barwnika
- Wykonane z suszonych liści. Stan włosów poprawia obu gatunków. * Malowanie
henna i chemicznych barwników, niestety, nie jest zgodny. Henna stopniowo gromadzi się
w strukturę włosów, w kontakcie z farbą może dać im najbardziej nieobliczalnych
cieniu, takie jak zielony lub niebieski. FAKTY: * 5000 lat temu, ludzie zamożni
w starożytnym Egipcie używany henna do włosów farbowanie i ręki.
W Europie stało się modnym sposobem walki z początku szary tylko w XVIII
wieku. * 8 podstawowych kolorach są barwniki, na podstawie Indian henna. Wśród
Są one nie tylko złota i miedzi, ale także brązowy, czarny, a nawet jasne ....
Zachowuje naturalny kolor włosów, dodając blasku i głębokości do niego. * 25
° C - optymalna temperatura składowania henna. * 1-1, 5 godzin jest zalecane do utrzymania
henna na włosach podczas malowania.

Share This Post: