Jeho kvety sú vonné oleje. Juice stonky sa používajú v ajurvédskej
lekárstva , a sušené listy sa používajú ako farbivo . A to nie je všetko
, ktorá je schopná naša východná návštevníkov henna .

Henna ker (henna), rastúce v mnohých krajinách - z Palestíny na
Srí Lanka. Ale v kozmetickom priemysle všeobecne používajú aj "domorodci" z Indie a Iránu.
FAKTY: Ak sa zobrazí v komponente maska ​​na vlasy "Lawsonia:" Vieš,
je to váš starý priateľ - indické henna. Dodala, v starostlivosti
k posilneniu koreňov, čo kadere lesk a boj lupy. * Bezfarebný
henna, ktorá nemá vlastnosti farby sú odvodené zo stoniek a farbivá
- Zo sušených listov. Stav vlasov zlepšuje oboch druhov. * Lakovanie
henna a chemické farbivá, bohužiaľ, nie je kompatibilný. Henna sa postupne hromadí
v štruktúre vlasov a do kontaktu s farbou môže im najviac nepredvídateľný
odtieni, ako je zelená alebo modrá. FAKTY: * pred 5000 rokmi, bohatí ľudia
v starovekom Egypte henna používa na farbenie vlasov a končekov prstov.
V Európe, to sa stalo módnym spôsobom, ako bojovať so sivou už iba v XVIII
storočia. * 8 Základné farby sú farby, založené na indickej henna. Medzi
Sú nielen zlata a medi, ale aj hnedý, čierny a dokonca jasné ....
To udrží prirodzenú farbu vlasov, dodáva lesk a hĺbku to. * 25
° C - optimálna teplota pre skladovanie henna. * 1-1, 5 hodín, sa odporúča, aby
henna na vlasy pri maľovaní.

Share This Post: