Pra , edhe nëse nuk në vendin e parë , por është koha për të organizuar një të vogël ,
por një hapësirë ​​të rëndësishme . Pas të gjitha , në korridor , llojin e biznesit
kartën në shtëpi , përshtypja e parë të banesës .

Marrja e një korridor të brendshëm, ju duhet të kujtohet për qëllimin e saj funksionale
dhe komoditet. Vjen në shtëpi duhet të jetë diku për të vënë çelësat,, ombrellë qese, dorëza,
kapak të rri tunika. Një tjetër ide e mirë do të qëndrojë çizme dhe pantofla, vendos
telefonit. Dhe, sigurisht, stil duhet të përshtaten në apartamente stilin korridor.
Nëse lobi është i vogël në madhësi, e konsiderojnë si vizuale
zgjerimin e hapësirës. [Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_6ba905da2779b84e3233ae2d0fd22f16c8a4091b.png
] Para së gjithash, le të drita në korridor. Drita e duhet të konsiderojnë
si një mjet për përkthimin idetë e projektimit. Hall miri shpërndanë
ndriçim: llamba halopgjen, vendosur disa në tavan, ose së bashku
muret, në qoftë se ju dëshironi - të lehta lokale. Ide e mirë për Hall "zgjeruar"
- Ndriçimi në guva. Dytë - të shtoni në ajër sallë, pa pagesë
e tepricës totale nga rroba të ngrohta për mobilje të tepërta.
Edhe këto ndryshime të thjeshta mund të bëjë sallën "miqësore" ndaj
të presë dhe të ftuar. Cvetlye hije dhe një letër-muri e madhe foto
në gjendje jo vetëm për të zgjatur atë, por të bëjë më shumë "katrore". Pasqyra
ndjeshëm "rritjen" sallë më modeste dhe shtoni të lehta. [
,"],["http://i.domik.net/_xmlimg/xml_a1fb4587209709837819b25b28a22dbe0c66bcf6.png
] Zgjedhja e mobiljeve për sallën përcaktohet kryesisht nga madhësinë dhe formën e
lokaleve. Mobilje në korridor duhet të jetë funksionale. Ndoshta më i madh
popullore në korridor janë të pajisur wardrobes me dyer pasqyruar.
Në ekonominë maksimum e hapësirës ata do të përshtaten gjithçka që ju nevojitet. [
,"],["http://i.domik.net/_xmlimg/xml_a55b6c77dc1686950deb2de894ccc782ab5e9bfc.png
] Jo më pak funksionale dhe raftet varur. Sa më i lartë se ata janë,
hapësirë ​​më të lirë mbetet në korridor. Kjo vlen edhe për grua,
racks për kapele, cadra, qëndron për. Raftet e shalle dhe kapele janë zakonisht
vendosur në një këpucë, vegjë - në pjesën e poshtme të kabinetit ose në një shkëputur
obuvnitse. Nëse hapësira e lejon, ju mund të vihet në divan osman korridor,
ose stol për të bërë më të lehtë për të vënë në këpucë e dikujt. [Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_d7cc39bd399f007ce433bed67384d0858b908503.png
] Opsioni më i mirë këtu do të jetë pllaka dysheme ose
petëzuar. Pllaka - një alternativë praktike, është rezistent ndaj ndikimeve të jashtme
dhe të lehtë për të pastruar. Nuk ka nevojë të frikësohen se parket në korridor do të jetë
kontrast me dysheme në një zonë rezidenciale. Kjo është një mënyrë interesante për të dalluar me sy
zonë. [Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_c1ec9e2fff230756d060585736fc6e0c33d72bca.png
] Jini të guximshëm në fuqinë tuaj për ta kthyer sallën në një nga më interesante
Zonat apartamente, ekzekutuar me talent dhe dashuri. Foto: www.idealhomemagazine.co.uk
© Gazeta është në pronësi të Vira. Në të plotë
ose përdorimi i pjesshëm i materialeve lidhjen aktive për www.eremont.ru
me emrin e autorit është e detyrueshme

Share This Post: