Klientët e kompanive të sigurimit janë duke u bërë gjithnjë e më shumë për të ndryshuar institucionet e tyre financiare .
Nga frika e falimentimit të siguruesit , ose njerëzit para kohe përfundon kontratën , ose
në fund të veprimeve të tyre janë në një kompani tjetër.

Analistët paralajmërojnë se në rrethana të tilla , klientët do të humbin të gjitha preferencat .
Për shembull , në qoftë se për udhëtim pa probleme çdo politikën e re të shitur për të shoferit
lirë , kompania e re do të marrë të gjitha nga e para . Prandaj, para se
se sa për të ndryshuar institucion financiar , të cilat sigurojnë një kohë të gjatë , është e rekomandueshme që peshojnë
të gjitha rreziqet . Në fund të fundit , tani ka probleme financiare , lojtarët më të sigurimit
tregut. agjentët e sigurimit i këshillojnë klientët të hidhen nga tigan në zjarr .
" Në Evropë dhe në vendet e zhvilluara , kjo praktikë ekziston . Dhe kur
Ne kemi ardhur për të huajt , ata sjellin me vete një vërtetim se ai është shumë më
aksident pa vjet shkuan dhe kishte të tillë një bonus . Por Ukraina është ndër IC
nuk përdoret . Kompanitë e sigurimeve në Ukrainë nuk i besojnë njëri-tjetrit " -
Ibrahimi tha Gabidulinndërmjetësi të sigurimit .

Share This Post: