Ukrainasit rekomandojmë që të mbajnë kursimet tuaja në një shportë multi- monedhës .

Në lidhje me këtë Maanimo.com tha kreu i FUIB biznesit të shitjes me pakicë
Valery Patsuy . "Ne mund të rekomandojëukrainasit për të mbajtur kursimet e tyre
bankat në të ashtuquajturat shporta multi- monedhës . Tani, sipas mendimit tonë
Raporti optimale është 40 % - UAH , 40 % - SHBA 20% -euro.
Duhet të ndajnë fonde për një periudhë rehati për klientin në përputhje
me planet e saj për të përdorur këto mjete . Dhe në qoftë se periudha e tillë nuk është i njohur,
atëherë ne i këshillojnë klientët tanë për të hapur sytë depozitat , të cilat
gjithashtu të gjeneruar të ardhura , dhe fondet janë në dispozicion mbi-kërkesën e klientit .
Ne mendojmë se në shtator në tregun e depozitave do të vazhdojë të moderuar
Rritja e depozitave individuale " , - tha bankier .

Share This Post: