Një regjistër i mirë i votuesve dhe pashmangshmërinë e dënimit për mashtrim
në zgjedhjet e - kushtet kryesore për të siguruar të drejtat e votuesve . Kjo ishte në
Në një konferencë shtypi në " Media Glavred ", tha drejtori i Qendrës për Politike
dhe për Studimet mbi Konfliktin Mikhail Pogrebinsky .

Sipas tij , për të bërë një regjistër cilësinë e votuesve nuk është e
lehtë. "Nëse ju u akuzuan për ndonjë rrjet shitje për të bërë këtë ,
ajo do të jetë për dy ose tre muaj përballuar me problemin " - Pogrebinsky sigurt . temat
Megjithatë, " vendi për pesë vjet të bërëregjistrin e votuesve , dhe të bëjnë asnjë gabim
se do të jetë i kualitetit të dobët ", - tha eksperti . Megjithatë , Pogrebinsky
vuri në dukje se duhet të mbahen përgjegjës për mashtrim
zgjedhjeve. "Nëse shkelësi merr një dënim me gjobë 100 000 hryvnia
Unë mendoj se herën tjetër ai do të mendojë keq " , - tha eksperti . në tij
Nga ana tjetër, politike strategu Sergei Gaidai vuri në dukje se administrata tatimore
tashmë i ka të gjitha të dhënavetë nevojshme për një inventar
votuesve . "Pas pranimit të listës tatimore të të gjithë ata që paguan taksat , ju merrni
të gatshëm të regjistrohen ", - tha konsulenti politike . "Ndoshta me akuzën e taksave
angazhohen në zgjedhje " - ? sugjeruar Gaidai . "Kjo është struktura më e fuqishme forcave
në vend " , - shtoi Pogrebinsky .

Share This Post: