Të enjten në sallën e shtyllave të shtetit Administrata e Qytetit Kiev
me mbështetjen e kryetarit Chernovetsky Kiev Leonid ishte shaka
çmime nga banorët e Kievit , i cili në kohën e fundit3 vjet
dhe paguar plotësisht për përdorimin e shërbimeve publike .

Paguesit të tilla të ndërgjegjshëm në kryeqytet ishin më shumë se 94.000 njerëz.
Secili prej tyre, së bashku me pagesën e korrik ishte i ftuar për të marrë pjesë
tërheqë çmimin dhe për të regjistruar call center-telefonike 15-51.
Rreth kësaj faqe raportet KSCA. Për të marrë pjesë në hartimin janë 10
910 Kiev, nga të cilat 300 të parë ishin të ftuar në sallën e shtyllave. Karta me
numrat e dy duzina fituesit e parë të tombol mori Chernovetsky.
Ai personalisht prezantoi çmimet dhe përgëzoi fituesit për pagesën në kohë
shërbimeve. "Ne jemi të gjithë të lehtë, të gjithë të jetojnë në përputhje me mëson
prosperitetin e saj, praktikisht ri-rregullimin e prioriteteve për veten e tyre. Dhe Kiev
në masë - nuk është përjashtim. Strehimit dhe shërbimet komunale të qytetit - ky është i madh
mekanizëm multifunksionale për të punuar, pavarësisht nga mungesa e
burimeve, kushtet politike ose të motit. Unë ju falenderoj për këtë
me një qëndrim të kuptuarit për punën tonë dhe mujore ditë-për-ditë të paguar
për konsum e shërbimeve. Nga ana tjetër, unë premtoj se unë dhe im
Ekipi do të bëjë gjithçka që është e mundur të jetë në shtëpitë tuaja të ngrohtë dhe të rehatshëm, në mënyrë
asnjë qindarkë nga paratë tuaja paguar nuk ishte e humbur, "- tha
Chernovetsky. Në mesin e tatimpaguesit bona fide kanë luajtur 10 banka ari
ingots e peshave të ndryshme (3 copë -. peshon 5 g, 7 copë -. peshë prej 2, 5 oz.), 100 argjendi
monedha përkujtimore, 300 certifikata, të cilat japin të drejtën për të marrë
bonus garantuar e "Alfa-Bank", 500 filtrat e ujit shtëpiake dhe
6 pajisje multifunksionale (printer / scanner / copier).

Share This Post: